Waltti-palvelupiste

Waltti on joukkoliikenteen valtakunnallinen matkakortti, joka toimii myös Kouvolan seudulla. Waltti-palvelupiste palvelee Bussimatkatoimisto/Kymen Charterline Oy:n tiloissa (Torikatu 2), Kouvolan keskustassa. Meiltä voit hankkia uuden kortin, ladata 30 päivän lipun ja arvolippuja. Aikuisille, lapsille, opiskelijoille ja nuorille on omat hintaryhmät.

80 vuotta täyttäneet kouvolalaiset seniorit matkustavat ilmaiseksi Kouvolan paikallisliikenteen busseissa, palvelulinjojen autoissa ja asiointitakseissa.

Seniorin maksuton matkustus edellyttää Waltti-korttia, jolle on ladattu vuoden voimassa oleva seniorin kausituote. Vuosi alkaa kulumaan ensimmäisestä matkustuspäivästä, ei kortin latauspäivästä. Kortin voi noutaa ja ladata vain meiltä Bussimatkatoimistosta (Torikatu 2). Korttia noutaessa on todistettava 80 vuoden ikä kuvallisella henkilöllisyystodistuksella. Korttipohjasta eikä latauksista peritä senioreilta maksua.

Toisen asteen opiskelijoiden maksuton joukkoliikenne:

Elokuussa 2021 Kouvolassa otettiin käyttöön maksuttomat matkat toisen asteen opiskelijoille paikallisliikenteen busseissa.

Toisen asteen opiskelijoiden maksuton joukkoliikenne on maksuton Waltti-kortille kuukausittain ladattavaa 30 vuorokauden joukkoliikennelippu. Voit matkustaa koko Kouvolan alueella molemmilla vyöhykkeillä paikallisliikenteen busseilla. Matkustus on maksutonta aina, eli koulumatkojen lisäksi myös iltaisin, viikonloppuisin ja loma-aikoina.

Waltti-kortti (6,50 e) sinun tulee hankkia itse, mikäki sitä ei ole ennestään.

Lisätietoja ja ohjeet nettilatauksiin (kohta 5.) löydät Kouvolan kaupungin joukkoliikenteen sivuilta: Toisen asteen opiskelijat

Palvelemme Kouvolan keskustassa Torikatu 2,

ma – pe klo 9:00 – 17:30

puh. 05 349 6896

Juhannus:

To 23.6.22: 09:00 – 15:00

Juhannusaatto pe 24.6.22 suljettu

Voit ladata korttisi myös sähköisesti:

https://nettilataukset.waltti.fi/

Hinnasto ja lisätietoa:

https://www.kouvola.fi/index/kadutjaliikenne/joukkoliikenne/liputjahinnat.html

Ajankohtaista