Viisumit

Kouvolasta viisumit Venäjälle!

Bussimatkatoimiston kautta turvallisesti ja helposti.

Jos matkustat Venäjälle, tarvitset passin lisäksi viisumin. Poikkeuksen muodostavat viisumivapaat risteilyt. Viisumi on Venäjän konsulaatin tai suurlähetystön myöntämä asiakirja, joka antaa luvan rajanylitykseen ja maassa oleskeluun. Viisumin tyyppi perustuu matkan tarkoitukseen (esim. turismi tai työmatka) ja vierailun kestoon.

Huom! Covid-19 pandemiasta johtuen Venäjän konsulaatti myöntää toistaiseksi vain tiettyjä viisumityyppejä. Emme suosittele Venäjälle matkustusta muutoin kuin pakottavista syistä. Kysy lisätiedot viisumeista toimistostamme. Päivitetty 25.2.2021.

Hinnasto

 

VIISUMINTILAUKSEN JÄTTÄMINEN ON SITOVA!

Lomakkeet:

Viisumianomuskaavake
Tulliselvitys

Tarvittavat asiakirjat:

Sinun tulee toimittaa seuraavat asiakirjat viisumihakemusta varten: passi, valokuva, täytetty viisumianomuslomake sekä todistus matkavakuutuksesta.

Passi

Passin on oltava voimassa kuusi (6) kuukautta viisumin päättymisen jälkeen ja siinä on oltava vähintään 2 tyhjää sivua käytettävissä. Passin on oltava täysin ehjä: jos jokin sivu on osittainkin irti, Venäjän konsulaatti voi hylätä viisumihakemuksen.

Valokuva

Liitä viisumihakemukseen virallinen passikuva, jonka mitat ovat 3,5 x 4,5 cm ja joka on korkeintaan kuusi (6) kuukautta vanha.

Viisumihakemus

Viisumihakemuksia saa toimistoltamme tai sivuiltamme tulostettua. Autamme sinua mieluusti hakemuksen täyttämisessä.

Vakuutustodistus

Suomen kansalaiset tarvitsevat aina viisumihakemuksen liitteeksi todistuksen voimassa olevasta matkavakuutuksesta. Vakuutustodistuksesta tulee käydä ilmi seuraavat tiedot:

  • Koko nimi
  • Syntymäaika
  • Vakuutuksen numero
  • Vakuutuksen voimassaolotiedot (todistuksessa oltava konkreettinen päättymispäivä)
  • Maininta vakuutuksen sisällöstä
  • Matkavakuutuksen tulee kattaa kaikki kulut äkillisen matkasairauden varalta sekä vainajan kotiinkuljetuskustannukset.

Venäjän konsulaatti vaatii aina erillisen A4-matkavakuutustodistuksen ja vakuutuksen pitää kattaa koko anottavan viisumin voimassaoloaika. Erikseen sovittaessa vakuutusyhtiö voi toimittaa vakuutustodistuksen suoraan toimistoomme.

Kymen Charterline Oy ei vastaa konsulaatin tai postin hävittämistä viisumeista. Emme myöskään vastaa viisumeja koskevista hinnanmuutoksista emmekä mistään konsulaatista tai muusta kolmannesta osapuolesta johtuvasta viivytyksestä tai esteestä asiakkaalle.

Ajankohtaista