Risteilyt, hotelli – ja kylpylämatkat ja paljon muuta

Huolella suunnitellut ja toteutetut matkat ryhmille ja yksittäismatkustajille ovat erikoisalaamme yli 30 vuoden kokemuksella.

Jälleenmyymme Tallink Siljan, Viking Linen ja Ikaalisten Matkatoimiston risteilyt sekä hotelli – ja kylpylämatkat.

Syksyn matkatärppejä:

Päiväristeily Tallinnaan, tulossa myös kuljetuksin Kouvolasta ja bussi mukana Tallinnassa:

Helsinki – Tallinna 10:30 – 12:30

Tallinna – Helsinki 16:30 – 18:30

Tallinnan hotellimatkat 1 yö alkaen Helsinki:

Tallink Xprs Hotel kahden hengen huone aamiaisella ja meno-paluu laivamatkat kansipaikoin alk 73,50 €

Tallinnan hotellitarjonta on laaja ja löydämme varmasti sinulle mieleisen majoituksen. Kysy myös hotellimatkoja muualle Viroon kuten Pärnuun, Haapsaluun, Tarttoon, Saarenmaalle ja Pyhäjärvelle.

Kylpylämatkat alkaen Helsinki:

Virossa on pitkä historia laadukkaista kylpyläpalveluista ja välitämme kylpylämatkoja kaikkiin Viron kohteisiin. Erilaiset hoidot, hieronnat ja terveyskylvyt virkistävät ja valittavanasi on paljon erilaisia vaihtoehtoja ja hoitopaketteja. Varaa hyvän olon matkasi meiltä! Kuljetukset Tallinnasta Viron kylpyläkohteisiin ovat torstaisin ja sunnuntaisin.

Päivä Tukholmassa -risteilyt ja Tukholman hotellipaketit alkaen Helsinki:

Viking Linen Viking Gabriella lähtee Tukholmaan joka toinen ilta Katajanokan terminaalista. Laiva saapuu Tukholman satamaan seuraavana aamuna. Aikaa maissa oloon Tukholmassa jää noin seitsemän tuntia. Paluumatka Helsinkiin alkaa alkuillasta ja risteily päättyy Helsingin satamaan seuraavana aamuna.

Tallink Siljan Itämeren upeimmat kävelykatulaivat Silja Serenade ja Silja Symphony kuljettavat Helsingistä Tukholmaan. Shoppailumahdollisuudet ja runsas kulttuuritarjonta odottavat. Idyllinen Tukholman vanhakaupunki ja lapsiperheiden kestosuosikit Skansen, Junibacken tarjoavat elämyksiä ympäri vuoden.

Hotellimatkalla ehdit nauttia vielä enemmän.

Uusi M/S Viking Line Glory:

Viking Glory avaa väylän laivamatkailun uuteen aikaan, jossa matkaelämys rakentuu ympäristön ehdoilla.

Alus on yksi maailman ilmastoviisaimmista – luotu tarjoamaan ennennäkemättömiä risteilykokemuksia. Mikään ei varjosta upeita näkymiä ja meri on aina läsnä. Täällä voit nauttia upeista ja innovatiivisista tiloista, kuten loisteliaasta kattoterassista ja Itämeren ensimmäisestä kelluvasta kauppahallista.

Viking Glory liikennöi reitillä Turku–Maarianhamina–Tukholma.

Vuorokauden risteilyn saa yhdistettyä mukavasti kesäiseen Turun, Naantalin ja Muumimaailman reissuun.

Kokousristeily- ja Tyhy -vaihtoehtoja uudella upealla Glorylla on monipuolisesti.

Ryhmänkerääjänä saat meiltä varatun matkasi veloituksetta lisäpalveluineen, kun ryhmässäsi matkustaa vähintään 25 maksavaa aikuista.

Pyydä meiltä tarjous ryhmällesi!

Olemme koonneet nettisivuillemme muutamia ryhmämatkoja niin Suomeen kuin ulkomaillekin, kaikki matkat ovat räätälöitävissä.  Tervetuloa Bussimatkatoimiston matkaan!

Päivämatka Tampereelle

Näytä lisää

Päivämatka Helsinkiin

Näytä lisää

Mikkeli, kolmen kartanon kierros

Näytä lisää

Ajankohtaista