Tarkasta
Etusivu / Kylpylälomat

Kylpylälomat

Varaa tästä kylpyläloma

Virossa on modernien kylpylöiden laaja tarjonta. Ikaalisten Matkatoimisto tarjoaa Viron parhaat kylpylälomat edullisesti. Voit valita 16:stä eri kylpylävaihtoehdosta sinulle sopivan – puolihoitopaketein tai ilman. Kylpylälomat Viroon kulkevat Tallinkin merellisillä Star-laivoilla. Bussi kulkee mukana Tallinnaan, kuljettaen reitiltä tulleiden laukut. Kohdekaupunkeina ovat Tallinna, Pärnu, Haapsalu, Saarenmaa, Laulasmaa ja Otepää. Tervetuloa nauttimaan kylpylälomasta!

 

Kylpylämatkat puolihoitopaketilla
Kalev Spa
Kalev Spa - poreallas

Kalev Spa sijaitsee Tallinnan sydämessä Vanhankaupungin reunalla. Kylpylässä on iso vesipuisto, jossa viihtyvät myös perheen pienimmät.

 

Pirita Top Spa
Pirita Top Spa

Sijaitsee viiden kilometrin päässä Tallinnan satamasta, välittömässä meren läheisyydessä. Vuonna 2007 avattiin kylpylän Wellness-osasto.

 

Viimsi Spa
Viimsi Spa

Sijaitsee rauhallisella paikalla, 9 km:n päässä Tallinnan keskustasta. Viimsi Spa tarjoaa elämyksellisen kylpyläloman kaikenikäisille.

 

Meriton Spa
Meriton Grand Conference & Spa - allasosasto

Tallinnan uusin kylpylä sijaitsee Vanhankaupungin ja Toompean mäen läheisyydessä. Kylpylässä iso allasosasto ja useita saunoja.

 

Tervise Paradiis
Tervise Paradiis

Pärnun kylpylöistä uusin, sijaitsee aivan meren rannalla. Kylpylän lukuisat hoidot virkistävät ja vesipuisto tuo riemuja koko perheelle.

 

Tervis
Tervis

Liikunta ja nautinto ovat erottamaton osa hyvää kylpylälomaa. Tervis on kylpylä terveyden asialla. Vuonna 2007 avattiin vapaa-ajankeskus.

 

Viiking
Viiking - allasosasto

Sijaitsee Pärnun keskustan ja rannan välissä. Kylpylä on panostanut terveyden edistämiseen ja sillä on monipuolinen hoitovalikoima.

 

Spa Estonia, Vihreä talo
Estonia, Vihreä Talo - allasosasto

Sijaitsee kilometrin päässä kaupungin keskustasta, merenrannalle vain muutama sata metri. Vuonna 2002 valmistui Estonia-kylpylän Vihreä talo.

 

Fra Mare
Fra Mare - allasosasto

Sijaitsee meren rannalla ja tarjoaa mainiot puitteet ulkoliikunnalle. Kylpylässä on nykyaikainen ja houkutteleva sauna- ja allasosasto.

 

Laine
Laine -kylpylä

Laineen ravintolasta avautuu upea näkymä Haapsalun sisälahdelle. Keskustaan kylpylästä on vain runsaan kilometrin matka.

 

Grand Rose Spa
Grand Rose Spa

Wellness-kylpylässä saat unohtaa arjen kiireet. Kuressaaren pääkadulla sijaitseva kylpylä on luotu hyvää oloa, rentoutumista ja hemmottelua varten.

 

Saaremaa Spa, Rüütli ja Meri

Saaremaa Spa sijaitsee kauniilla promenadilla, venesataman ja Kuressaaren linnanpuiston välittömässä läheisyydessä.

 

Laulasmaa Spa

Sijaitsee erinomaisella paikalla merenrannalla, pitkän valkoisen hiekkarannan läheisyydessä vain 35 km:n päässä Tallinnasta.

 

Pühajärve
Pühajärve - allasosasto

Sijaitsee lumoavan Pühajärven rannalla historiallisessa aateliskartanossa. Vain muutama kilometri Otepään keskustaan.

 

Kylpyläloma, Spalomat aamiaisella
Tallinnan ja Viimsin spalomat
Kalev Spa

Spalomalla Tallinnassa saat unohtaa arjen kiireet ja hemmotella itseäsi. Hoitojen välissä on mukava piipahtaa Vanhankaupungin idyllisillä kujilla.

 

Spaloma Laulasmaalla

Laulasmaan upea luonto ja meren ääressä sijaitseva hiekkaranta auttavat rentoutumaan ja unohtamaan arkipäivän kiireet.

 

Pärnun spalomat
Tervis

Pärnun kaupungilla on vuosisatainen parantajan maine Itämeren kylpyläkaupunkina. Suomalaiselle kylpylälomailijalle Pärnu on ihanteellinen.

 

Spaloma Haapsalussa
Fra Mare

Haapsalussa voit aistia pienen kaupungin lämpimän sykkeen. Vanhan keskustan puutalokorttelit ja korkeat linnan tornit ovat idyllinen näky.

 

Spaloma Rakvereen

Rakvere sijaitsee lähellä Viron pohjoisrannikkoa ja Lahemaan kansallispuistoa, 100km Tallinnasta itään. Aqva Spa -kylpylä on avattu vuonna 2008 ja siellä on monipuolinen vesipuisto.

 

Spaloma Saarenmaalla
Grand Rose Spa - poreallas

Grand Rose Spa sijaitsee aivan Saarenmaan pääkaupungin Kuressaaren keskustassa. Kylpylä on kauniisti ja romanttisesti sisustettu.

Palaa ylös