Tarkasta
Etusivu / Kiertomatkat

Kiertomatkat

 

Varaa tästä kiertomatka

Kiertomatkalla kohtaat Euroopan upeimpia kohteita ja kaupunkeja. Kiertomatkamme vievät Italian Roomasta ja Kroatian Adrianmeren rannalta aina Norjan vuonoille saakka. Pariisi-Lontoo kiertomatka saa lisälähtöjä, Italian helmet vievät tänä vuonna lennolla Venetsiaan. Valikoimaan palaa upea Alpeilta Rivieralle -matka. Varaa edullisesti, nauti huolettomasta ja laadukkaasta matkasta. Tervetuloa matkailuelämysten pariin!

Alpeilta Rivieralle
Chamonix-Cannes-Monaco-Nizza
Nizza ja välimeren ranta

Kohtaat Alppien korkeimmat huiput, huimat näköalat ja vuoren rinteet. Napoleonin tie vie kohti Ranskan Rivieraa, Cannesia ja Nizzaa. Matka on täynnä elämyksiä!

Kroatian rannikko
Zadar – Split – Dubrovnik
Kroatian rannikkoa

Matka alkaa Splitistä, näet Kroatian rannikon sekä sinisenä hohtavan Adrianmeren. Luonto valloittaa matkan aikana. Kohtaamme monta idyllistä sekä historiallisesti rikasta rannikkokaupunkia.

Budapest – Wien – Praha
Kolme Keski-Euroopan pääkaupunkia
Wien, Itävalta

Matka vie suoraan Euroopan sydämeen. Budapestin silloille, Wienin palatseihin ja Prahan yläkaupungin kujille. Kiipeä Budan kukkuloille ja tee ostoksia Bestin kävelykaduilla.

Baltian kierros
Tartto – Vilna – Riika
Riikan vanha kaupunki

Baltian kierroksella halki Via Balticaa kuljetaan yhdessä oppaan kanssa, suomalaisella bussilla. Kohtaat upeat kaupungit Tarton, Vilnan ja Riikan. Kohokohtana Vilnan vanhakaupunki ja Ristienmäki.

Vuorilta vuonoille – varattavissa (Suomen puolen kuljetukset tulossa)
Lillehammer – Geiranger – Oslo
Geirangerin vuono

Laaksot, joet, putoukset ja vuoret reunustavat reittiämme, jossa korkeuserot muuttuvat valtaviksi ja tiet vuoren kupeessa serpentiineiksi. Kohokohtana Geiranger-vuono ja Peikonpolku.

Italian helmet
Venetsia–Pisa–Firenze–Rooma, 8 pv

Tällä matkalla kohdataan Italian kirkkaimmat helmet, Pietarin kirkko, Firenzen tuomiokirkko, Pisan kalteva torni sekä Venetsian ainutlaatuinen kaupunki ja lopuksi tuhansien tarinoiden Rooma.

Lontoo-Brighton-Pariisi
Lontoo – Brighton – Pariisi

Kävele Hyde Parkin hiekkapoluilla, shoppaile Harrodsin tavaratalossa ja istu punaisen kaksikerrosbussin kyytiin. Ihaile taidetta Louvressa ja katsele Pariisin kattoja Eiffel-tornista.

Pariisi-Amsterdam
Pariisi – Bryssel – Amsterdam – Hampuri – Kööpenhamina
Eiffel-torni, Pariisi

Tutuksi tulevat Pariisin kuuluisimmat nähtävyydet, Brysselin Grand Place ja Amsterdamin kanavat. Toinen suunta bussilla – toinen lentäen.

Palaa ylös