Tarkasta
Etusivu / Hotellimatkat

Hotellimatkat

Varaa tästä hotellimatka

Hotellimatkojemme kaupunkivalikoima on laaja. Laivoina käytämme Itämeren parasta laivastoa, Tallink Siljan moderneja aluksia. Kuljetukset hotellimatkoille ovat monilta reiteiltä Suomessa. Ilmastoiduissa busseissamme palvelevat ammattitaitoiset kuljettajat. Hotellien hinta-laatusuhde on hyvä ja monen hotellin palvelutaso korkea. Keskikesän sesongissa kuljetamme joka päivä Riikaan, Pärnuun ja Tallinnaan. Ympäri vuodenkin Pärnuun pääsee joka viikko ja Tallinnaan jopa päivittäin. Tallinnan hotelleissa on laaja valikoima: valittavanasi on 20 eri keskustahotellia. Haapsaluun lähdöt ovat kerran viikossa. Kesällä myös Tukholmaan ja Vilnaan kuljetamme viikoittain. Luotettavan valmismatkajärjestäjän matkassa voit nauttia lomasta huolettomin mielin.

 

Tallinna
Tallinnan hotellimatka, 1 yö hotellissa

Tallinna on moderni kaupunki, jossa sykkii keskiaikainen sydän. Laadukkaat keskustahotellit ja edulliset ostokset odottavat. Valitse itsellesi sopivin laivavuoro.

 

Tallinna hotellimatka, 2 yötä hotellissa

Tallinna on suomalaisten suosituin kohde hotellimatkoissa. Tallinnan hotellien laatutaso ylittää jo vaativankin asiakkaan odotukset. Nopeat laivayhteydet takaavat mukavan matkan.

 

Tallinnan hotellimatka, 3 yötä hotellissa

Ikaalisten Matkatoimisto tarjoaa Tallinnaan myös kolmen yön hotellimatkoja. Voit valita mieleisesi kuuden suositun keskustassa sijaitsevan hotellin joukosta.

 

Silja Europa + yö Tallinnan hotellissa

Risteily yön yli Silja Europalla ja yksi tai kaksi yötä Tallinnan keskustahotellissa on kiireetön tapa tutustua Tallinnan nähtävyyksiin. Tässä matkassa yhdistät kaksi eri elämystä.

 

Pärnu
Pärnun hotellimatkat

Pärnu viehättää vuoden ympäri kodikkuudellaan ja edullisella hintatasollaan. Kauniit puistot, kahvilat, ravintolat sekä historiallisen kaupungin kulttuurikohteet kannattaa käydä katsastamassa.

 

Haapsalu – tulossa myyntiin kesälle 2014
Haapsalun hotellimatkat

Ehkäpä piipahdat pieniin käsityöläiskauppoihin, tutustut Viron pisimpään rautatierakennukseen tai saavut illalla satamaan nauttimaan herkullista illallista. Majoituksena Haapsalun kylpylähotellit.

 

Riika – tulossa myyntiin kesälle 2014
Riian hotellimatkat

Riiassa Väinäjoki virtaa rauhallisesti läpi kaupungin ja luo utuisen tunnelmaan. Kauniiden rakennusten ikkunoissa tuikkivat joulun valot ja kynttilät.

 

Tukholma
Tukholman hotellimatkat

Vietä mukava ilta laivalla, kaksi päivää sekä yksi yö Tukholmassa ja vielä toinen viihtyisä ilta laivalla.

Palaa ylös