Ajankohtaista                             

17.11.2020

Hyvät asiakkaat ja yhteistyökumppanit,

Ulkoministeriön kaikkien maiden matkustustiedote on koronavirustilanteen vuoksi toistaiseksi vähintään vältä tarpeetonta matkustamista -tasolla. Poikkeuksena maat, joiden osalta hallitus on luopunut maahantulon rajoituksista. Seuraamme tiiviisti Suomen Ulkoministeriön matkustustiedotteita sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivustoa.

Kymen Charterline Oy on Suomen matkatoimistoalan liiton (SMAL) jäsen ja toimimme liiton ohjeiden mukaisesti vastuullisesti tässä poikkeustilanteessa. Perinteiset Viipurin päivämatkat, viisumien hankinta ja Suomen ulkopuolelle suuntautuvat ryhmämatkat on siirretty ajankohtaan, jolloin matkustus on taas mahdollista. Oman tuotantomme lahjakorttien voimassaoloaikaa on pidennetty vuoden 2021 loppuun asti. Järjestämme kotimaan tilausajoja ja matkoja turvallisesti noudattaen THL:n suosituksia myös näinä haastavina aikoina.

Uutiset pandemiasta ovat aiheuttaneet paljon huolta. Tämä heijastuu myös toimintaamme bussiyhtiönä ja matkatoimistona. Kymsote on antanut 26.10.2020 velvoittavan suosituksen suojamaskien käytöstä julkisessa liikenteessä. Käytä kertakäyttömaskia, kangasmaskia tai kasvovisiiriä joukkoliikenteessä matkustaessasi, jos terveydentilasi sen mahdollistaa!

Otamme mielellämme vastaan uusia matkatoiveita lähelle ja kauas.

Toivomme, että voimme toteuttaa mahdollisimman monta ryhmämatkaa suunnitelmien mukaisesti. Peruutukset, matkojen siirrot ja niistä aiheutuvat kustannukset arvioimme tapauskohtaisesti toivoen, että tilanne normalisoituu mahdollisimman pian.

 

Kymen Charterline Oy
www.bussimatkatoimisto.fi