Tarkasta
Etusivu / Matka / Ajankohtaista

Ajankohtaista

13.3.2020

Hyvät asiakkaat ja yhteistyökumppanit,

Suomen Ulkoministeriö on tiedotteessaan 12.3.2020 kehottanut välttämään matkustamista kaikkialle maailmaan. Myös kotimaan matkailua pyydetään välttämään. Tämän takia myös me kehotamme asiakkaitamme perumaan matkansa.

Uutiset koronavirusepidemiasta (COVID-19) ovat aiheuttaneet paljon huolta. Tämä heijastuu myös meidän toimintaamme bussiyhtiönä ja matkatoimistona.

Kymen Charterline Oy on Suomen matkatoimistoalan liiton SMAL:n jäsen ja toimimme SMAL:n ohjeiden ja suositusten mukaan vastuullisesti tässä poikkeustilanteessa. Perinteiset Viipurin päivämatkat siirretään alkukesälle. Olemme yhteydessä kaikkiin asiakkaisiin, joiden matkoihin tilanteella on vaikutusta.

Seuraamme tiiviisti Suomen Ulkoministeriön matkustustiedotteita sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivustoa.

Toivomme, että voimme toteuttaa mahdollisimman monta ryhmämatkaa suunnitelmien mukaisesti.

Muutamia ryhmämatkoja siirretään kesään / alkusyksyyn. Arvioimme peruutukset ja matkojen siirrot sekä niistä aiheutuvat mahdolliset kustannukset tapauskohtaisesti toivoen, että tilanne normalisoituu mahdollisimman pian.

Otamme mielellämme vastaan myös uusia matkatoiveita lähelle ja kauas. Erikoistilanteeseen liittyvät toimenpiteet aiheuttavat myös meille lisätyötä. Mikäli et saa meitä puhelimitse kiinni, lähetä meille sähköpostia info@bussimatkatoimisto.fi

Kymen Charterline Oy

Palaa ylös