Tarkasta
Etusivu / Yleinen / Meripäivät bussikuljetus 15.7.2017

Meripäivät bussikuljetus 15.7.2017

Meripäivä bussikuljetus 15.07.2017
VARAA KULJETUS TÄÄLTÄ

Matkaan lähdetään Kouvolan Matkakeskukselta klo 15. Ajetaan Myllykosken linja-autoaseman klo 15:15 ja Inkeroisten linja-autoaseman klo 15:20 kautta  ja perillä Kotkan Kantasatamassa ollaan n. klo 16. Paluukyyti takaisin Kouvolaan lähtee puolen yön aikaan tai noin puoli tuntia MeripäiväAreenan konsertin päätyttyä (lähtö viimeistään klo 1:30). Kuljetuksen hinta 5 € / suunta (10 € / meno-paluu)


Lähtöaikataulu ja hinnat

15:00 Kouvola – Matkakeskus tilausajolaituri 10 € / menopaluu
15:15 Kouvola – Myllykoski linja-autoasema 10 € / menopaluu
15:20 Kouvola – Inkeroinen linja-autoasema 10 € / menopaluu
 16:00 Kotka, Kantasatama

 

Kotkan Meripäivät on yksi Suomen juhlavuoden suurimmista tapahtumista ja tänä vuonna Meripäivät järjestetään jälleen Kotkan Kantasatamassa samaan aikaan The Tall Ships Races -tapahtuman kanssa 12.–16.7. MeripäiväAreena on osa Kotkan Meripäiviä ja Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi areenalla järjestetään tapahtumaviikonlopun aikana joka ilta isot konsertit, joiden esiintyjät on koottu kotimaisista tähtiartisteista.

Lauantaina MeripäiväAreenan iltajuhlissa nähdään iskelmäkuningas Jari Sillanpää, Vain Elämää -tähti Laura Voutilainen, Iskelmä Gaalassa palkittu Tuure Kilpeläinen karavaaneineen ja hurmaava Neljänsuora

Festivaalin tapahtuma-alue sijoittuu tänä vuonna kokonaisuudessaan Kotkan Kantasatamaan jatkuen Kauppakatua pitkin Kauppatorille. Tapahtuma-alueen viihtyvyyteen ja toimivuuteen on panostettu sekä toimintojen sijoittelua suunnittelemalla, visuaalisesti että kokoamalla alueen runsasta ohjelmatarjontaa yhteen teeman ”Katu elää, satama soi” -alle. Katu elää, Satama soi -teeman alle kuuluu myös Merikeskus Vellamon venehallissa lauantai-iltana järjestettävä konsertti Kotkan ruusu – The Rose of Kotka. Konsertissa kuullaan suomalaista ja argentiinalaista tangoa.

 

Palaa ylös